Verhuur van zalen in de abdij van villers

Ontdek onze prestigieuze zalen, op een steenworp van Brussel, in het hart van Waals-Brabant, voor al uw privé- of professionele evenementen.

DE BANKETZAAL

De BANKETZALL

Het eiken parket, de hoge plafonds en de grote ramen die het licht binnenlaten, onthullen een verfijnde sfeer en bestendigen de romantische sfeer die er heerste toen het in de 19e eeuw werd ingericht als restaurant en balzaal.

Deze volledig gerenoveerde ruimte is het ideale kader voor de organisatie van een bruiloft, een receptie, een banket, een seminarie of een conferentie.

Ligging: eerste verdieping van de oude molen-bakkerij van de Abdij.

Meer info over de banketzaal...

DE ROMAANSE ZAAL

DE ROMAANSE ZAAL

Met zijn stenen muren, zijn hoge gewelfde plafonds, zijn centrale zuil met een glad kapiteel en zijn grote open haard, is de romaanse zaal (13e eeuw) de Ridders van de Ronde Tafel waardig.

Zij biedt een historisch en uniek kader in Waals-Brabant voor uw evenement: huwelijkscocktail, receptie, vergadering, seminarie, privéfeest...

Ligging: gelijkvloerse verdieping van de voormalige abdijmolen-bakkerij.

Meer info over de romaanse zaal...

DE ZAAL VICTOR HUGO

Salle Victor Hugo

In de 19e eeuw was in deze heldere en gezellige zaal de taverne van het Hotel-restaurant Dumont gevestigd. Tijdens zijn vele verblijven in Villers ging Victor Hugo er graag zitten om Rijnwijn te drinken en, wie weet, inspiratie op te doen. We kunnen er zeker van zijn dat de schaduw van de grote schrijver nog steeds rondhangt op deze plek met haar intieme sfeer die bevorderlijk is voor reflectie.

Ligging: eerste verdieping van de molen

Meer info over de zaal Victor Hugo...

DE VERGADERZAAL

Deze zaal, gelegen op de bovenste verdieping van de molen en op een steenworp van de Abdij, vormt een mooie, gezellige en heldere ruimte voor de organisatie van een vergadering, opleiding/training, seminarie of workshop.

Ligging: tweede verdieping van de oude abdijmolen-bakkerij.

Meer info over de vergaderzaal...