Stemmen onder de Sterren 2022

Stemmen Onder de Sterren is de perfecte symbiose van muziek en magie op een feeërieke locatie. De prachtige ruïnes en tuinen van de abdij vormen een oogverblindend kader voor de zangkoren die er te gast zullen zijn. Stemmen Onder de Sterren is bovendien het enige evenement dat je de gelegenheid geeft om de totaliteit van dit historische juweeltje in een betoverend licht te bewonderen. Tijdens het promenadeconcert worden namelijk zowel de volledige architectuur als de groene schatkamer eromheen op een indrukwekkende wijze in de schijnwerpers geplaatst.

Zes vocale ensembles van wereldklasse geven, elk in hun verschillende stijl, het beste van zichzelf en dit op de meest opmerkelijke plekken van deze historische abdij. De hele avond lang herhalen deze artiesten hun concerten van telkens 20 minuten. De timing van deze optredens stelt de toeschouwers in staat om op hun eigen ritme de verschillende zanggroepen te bewonderen terwijl ze kunnen genieten van hapjes en drankjes in de voorziene eet- en rustruimtes.

Op het einde van de avond komen alle koren nog eens samen op het grote podium voor een grandioze apotheose onder een prachtig vuurwerk.

Tickets