Hooverphonic - SOLDOUT

Goed nieuws!

Om u een maximale sanitaire veiligheid te kunnen garanderen hebben Hooverphonic en de Abdij van Villers gezamenlijk besloten om het concert van Hooverphonic dat voorzien was voor 11 september 2021 uit te stellen tot ZATERDAG 4 JUNI 2022.

Tickets die reeds aangekocht zijn, blijven geldig voor deze nieuwe datum. Hebt u niet de mogelijkheid om het evenement op de nieuwe datum bij te wonen, dan kunt u een vraag tot terugbetaling richten bij de instelling waar u uw ticket hebt gekocht.

Al meer dan 25 jaar worden de betoverende nummers van Hooverphonic zeer gewaardeerd, zowel in het noorden als het zuiden van het land, maar ook over de grenzen heen. Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert, de ‘historische’ zangeres van de groep, zullen het publiek onderdompelen in een muzikaal universum dat zijn gelijke niet kent in het magische kader van de Abdij van Villers.

“The Magnificent Three are back” voor een uitzonderlijk concert vol verrassingen op 4 juni 2022 in de Abdij van Villers.

Praktisch

Datum en uur: zaterdag 4 juni 2022, om 21 u. Deuren open om 18 u. 1e deel om 18.30 u.

Prijs:

  • Voorverkoop € 37
  • Verkoop ter plaatse € 44

Toegang en gereserveerde plaatsen voor personen met beperkte mobiliteit. Mogelijkheid een plooistoel mee te brengen. Ook voorzien: food trucks en bars