Classic Legends

Classic Legends, in het leven geroepen door het Royal Albert Hall (London)en bewerkt door Grand Opera Productions, is HET grote spektakelconcert met het mooiste uit de klassieke muziek.

De 60 muzikanten van de prestigieuze ‘Grand Symphonique’, begeleid door het chorus van het oekraïense opera en door internationale solisten, bezorgen je een onvergetelijke ervaring.

De stukken die op het programma staan, zijn voor het merendeel zeer bekende en populaire melodieën die in het verleden al werden uitgevoerd door de grootste namen uit de operawereld: Nessun Dorma door Pavarotti, Carmen door Elīna Garanča en Madame Butterfly door Maria Callas. Toch kan je tijdens het concert ook een paar verborgen pareltjes ontdekken, waaronder ‘Melody’ van de Oekraïense componist Myroslav Skoryk, in een interpretatie op het podium door Bogdana Pivnenko, de ‘Paganini van Oekraïne’!

Vanwaar ‘Legends’? Omdat de selectie bestaat uit enkele van de meest opmerkelijke stukken omwille van hun muzikaal karakter, maar ook omdat de bedenkers de muzieknoten onderstrepen met licht, lasers en vuurwerk, om van dit prachtig concert een waar spektakel te maken!

Er wordt ook op subtiele wijze verwezen naar de geschiedenis en de bijzonderheden van enkele van de voorgebrachte stukken.

Meer dan 80 artiesten, unieke melodieën die getranscendeerd worden door de lichten… beeld het je in ! Classic Legends ? U gaat er dol zijn !

Onze gasten :

  • Mrs Ksenyia Bakhiritdinova, Sopraan, Kyiv national Opera
  • Mr Alexei Brontanovich, Tenor
  • Mr Sergii Zamytskyi, Bass, Kharkiv national Opera
  • Mrs Albina Contancia, Mezz

Reservering: https://www.classicall.be